GAZİANTEP / İSLAHİYE - İslahiye Anadolu Lisesi

May

Elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden öğrencimiz Sude ÇELİK ve Farabi Sağlık Lisesinde eğitim öğretimine devam ederken aramızdan ayrılan diğer öğrencilerimizin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Ülkece başımız sağolsun. Acılı ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

Performans Görevi ve Proje Çalışması Öğretmen Rehber Kitabı

KULLANIMI SINIRLANDIRILMIŞ MALZEMELER

•  Akıllı saatler ve cep telefonu dahil olmak üzere her türlü elektronik haberleşme, iletişim ve bilişim aracı, (Ders saatlerinde kullanımı YASAK TIR. ANCAK yine de bazı unsurlar düşünülerek 1.Dersin öğretmenine teslim etmeleri gerekmektedir)Akıllı saatler özellikle sınav sırasında takılamaz ve kullanılamaz, bulunduranlar için kopya aracı olarak değerlendirilir.
  • Öğrenciler trafik kurallarına uygun olmayan her türlü bisiklet, elektrikli bisiklet ile okul bahçesine giriş yapamazlar. Uygun olanların sadece giriş ve çıkışlarda kullanımına izin verilir.

May