GAZİANTEP / İSLAHİYE - İslahiye Anadolu Lisesi

İslahiye Anadolu Lisesi

Adres
Fevziçakmak mh. Halep cd. Şehit Zafer Yılmaz sk. No1 Şehitlik karşısı İslahiye/GAZİANTEP
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarına uygun, Atatürk inkılap ve ilkelerine bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek; sorumluluk sahibi,milli değerlerine sahip çıkan, yüksek öğretim kurumlarına bilgi ve beceri yönünden hazır bireyler olarak yetiştirmek, başarımızı her geçen gün artırmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda,Türk Milli Eğitiminin ilke, değer ve amaçlarına uygun, zamanın gereklerine uyumlu, değişen ve gelişen eğitim politikalarını takip ederek, kaliteli, yapıcı, girişimci, ekip ruhu olan öğrenci-öğretmen ve personel ile birlikte çağdaş ve nitelikli öğrenciler yetiştirmektir.
Yatakhane Koğuşu :35
Çarşı merkezine dolmuş veya yaya olarak rahatlıkla ulaşılabilir.
Şehitlik karşısı
1500 metre