GAZİANTEP / İSLAHİYE - İslahiye Anadolu Lisesi

İSLAHİYE ANADOLU LİSESİ ŞEHİT ÖĞRETMEN ÖKKEŞ KAYA PANSİYONU

2000 yılında faaliyete başlayan okul pansiyonumuz ismini Mardin ili Dargeçit ilçesi Sakarya İlköğretim Okulu Öğretmeni iken 28.10.1995 yılında teröristler tarafından şehit edilen Öğretmen Ökkeş KAYA´dan almıştır. O günden bu güne kadar yüzlerce öğrenciye hizmet veren kurumumuz, halen 72 kız 144 erkek öğrenci kapasitesiyle hizmet etmeye devam etmektedir. Pansiyonumuzda genel olarak Kilis, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay gibi yakın illerin yanı sıra İstanbul´dan Hakkari´ye kadar Türkiye´nin birçok ilinden gelen öğrenci bulunmaktadır. Okulumuzun Anadolu Lisesi olması ve bünyesinde insanlara yaklaşımında sevgi dilini kullanan öğretmen ve idarecileri barındırması bu öğrenci profilinin oluşmasında en büyük etkendir. Bunun yanı sıra bina içinin halı ile kaplanması, pansiyon bahçesinde yaptığımız düzenşemeler ile öğrencilerimize daha iyi bir yaşam alanı sunmak gayreti içindeyiz.

Pansiyon Müdür Yardımcısı

Yayın: 10.09.2014 - Güncelleme: 01.09.2022 18:06 - Görüntülenme: 3690